Woima Hosting

Yhdessä olemme vahvempia, Woima Hosting on nyt osa Planeettaa.

Woima Hosting on vuonna 2006 perustettu hosting- ja konesaliratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja varmatoimisia palvelinratkaisuja vuosien ammattitaidolla ja aina viimeisintä luotettavaa teknologiaa hyväksikäyttäen.

Toteutamme myös yrityksille suunnittelua, verkkojen toteutusta, sekä koodauspalveluita joko projektikohtaisesti tai tuntiveloituksella. Woiman käytössä olevat järjestelmät ja hallinta ovat suurimmaksi osaksi meidän itse suunnittelemia ja valmistamia, joten kehitystyö palveluille on asiakkaiden ehdotusten tulos ja mahdollisiin ongelmiin ja ehdotuksiin reagoidaan nopeasti.

Palvelimemme ovat kytkettyinä vikasietoiseen varmennettuun runkoverkkoon, sekä sijaitsevat luotettavassa valvotussa laitetilassa. Lisäksi palvelimien ylläpidosta vastaavat alan ammattilaiset, jolloin voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää ylläpidon meille.

Toteutamme kaikenkokoiset palvelinratkaisut vuosien kokemuksella. Pyydä tarjous yrityksesi tarvetta vastaavasta palvelimesta haluamillasi asetuksilla.

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa palvelinsaleissa, joissa on varmistettu virransyöttö ja vikasietoinen verkkoyhteys. Palvelinsali on jatkuvan kulunvalvonnan alaisena ja siellä on standardin mukaiset varavoimalähteet ja ilmastointi. Palvelimien sijaitessa Suomessa, suomalaiset käyttäjät saavat parhaimman vasteajan ja käytettävyyden.

Woiman palvelut käyttävät nykyaikaista klusterointi-/pilvipalvelu teknologiaa, joka mahdollistaa raskaidenkin ohjelmien ja sivustojen toimivuuden nopeasti ja luotettavasti. Klusteri on ryhmä toisiinsa liitettyjä tietokoneita, jotka verkotettuna muodostavat yhden supertietokoneen. Klusteritekniikka parantaa huomattavasti palveluiden suorituskykyä ja saatavuutta. Klusterointi on paljon kustannustehokkaampaa kuin yksi tietokone vastaavanlaisilla nopeuksilla. Palvelun saatavuudella tarkoitetaan palvelun toimimista normaalisti esimerkiksi laiterikon sattuessa. Klusterista pois putoavien tietokoneiden työmäärä jaetaan tasaisesti muiden klusterissa olevien koneiden kesken ja palvelut jatkavat toimintaansa normaalisti.